Descripció
Aquests estudis pretenen formar professionals capaços d'aplicar els coneixements del màrqueting i la comunicació a les diverses àrees de gestió d'una empresa.
Informació general
Assignatures
Sortides professionals
Serveis
Accés des de CFGS
Durada
4 anys (240 ECTS)
Nota de tall PAU i FP 2024-25 (Juliol)
5,000
Històric de notes de tall de Juliol
- 2023-24: 5,000
- 2022-23: 5,000
- 2021-22: 5,000
- 2020-21: 5,000
- 2019-20: 6,419
- :
- :
- :
- :
Nota de tall PAU i FP 2024-25 (Octubre)
5,000
Històric de notes de tall d'Octubre
- 2023-24: 5,000
- 2022-23: 5,000
- 2021-22: 5,000
- 2020-21: 5,000
- 2019-20: 5,000
Nota de tall per a majors de 25 anys
5,000
Matèries que ponderen a les PAU
Ponderacions 2025 i 2026:
- Ponderen amb 0,2: Anàlisi Musical, Arts Escèniques, Cor i Tècnica Vocal, Funcionament de l'Empresa i Models de Negoci, Matemàtiques i Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials.
Oferta de 1r curs 2024-25
90 places
Demanda en 1a opció 2024-25
30 sol·licituds
Matrícula 2024-2025
52 matriculats
Preu del 1r curs
El cost total d'un 1r curs complet és de 8.800 ¤
Idioma en el qual s'imparteix
- Castellà (50%)
- Català (25%)
- Anglès (25%)
Horari
De dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores.
Normativa de permanència
- Els estudiants de nou accés s'han de matricular de totes les assignatures de primer curs (36 crèdits com a màxim en el cas dels alumnes a temps parcial).
- Cal aprovar un mínim de 12 crèdits en el primer any acadèmic i superar 42 crèdits de la fase inicial del pla d'estudis (que correspon als 60 crèdits de primer) en un termini màxim de 2 anys acadèmics (4 anys pels matriculats a temps parcial), amb independència de les matrícules formalitzades. Si no es compleixen aquests dos requisits, l'estudiant serà exclòs dels estudis.
- En finalitzar cada quadrimestre es calcula el paràmetre de resultats acadèmics (quocient dels crèdits superats sobre el total de crèdits matriculats). Per poder continuar els estudis, és necessari obtenir un paràmetre igual o superior a 0,3 en els tres últims quadrimestres.